Redovna izborna skupština Mreže mlade generacije HND-a održana je u 16:30, 11. prosinca 2008. godine sa slijedećim dnevnim redom:

1. Otvaranje sjednice, izbor zapisničara i ovjeritelja zapisnika
  2. Izvješće o radu za razdoblje 2007-2008
  3. Financijsko izvješće za razdoblje 2007-2008
  4. Plan rada za razdoblje 2009-2010
  5. Izbor Predsjednika za razdoblje 2009-2010
  6. Izbor dopredsjednika i trećeg člana predsjedništva za razdoblje 2009-2010
  7. Nove web stranice MMG-a
  8. Razno

Prisutni su bili članovi: Marko Subašić, Igor Vuković, Ilijana Iveković, Siniša Šadek, Saša Medaković, Damir Konjarek, Irena Jakić, Zrinka Čorak, Matija Balić, Mario Matijević i Domagoj Peharda.

Na skupštini su prezentirani izvještaji za proteklo dvogodišnje razdoblje te plan predvidivih aktivnosti za slijedeće razdoblje. Za novog predsjednika MMG-a jednoglasno je odabran Igor Vuković. Novi potpredsjednik je Ilijana Iveković, a nakon kraće rasprave funkcija trećeg čalna predsjedništva podjeljena je između Irene Jakić i Matije Balića. Članovima su prezentirane nowe web stranice MMG-a te su upoznati sa jednostavnim postupkom objavljivanja materijala. Svi članovi odlućili su se angažirati u objavljivanju sadržaja na novim web stranicama MMG-a. Unutar kategorije razno odvijala se duža rasprava o potencijalnim aktivnostima u slijedećem razdoblju te o dodatnim načinima popularizacije mirnodobske primjene nuklearne energje što je jedan od primarnih ciljeva MMG-a. U raspravi su spomenute brojne zanimljive ideje no nikakavi konkretni zaključci nisu dneseni, već će se rasprava nastaviti na slijedećim sastancima članova MMG-a. Sjednicu je posjetio i novoizabrani predsjednik HND-a Damir Subašić koji je izrazio podršku MMG-u u njihovim aktivnostima, pozvao ih na dodatne napore te obečao pomoć u provođenju istih s posebnim naglaskom na osvajanje medijskog prostora.